top of page

Groepe​nkast

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van de elektrische installatie. Hier komt de stroom binnen via uw netwerkbeheerder.

In uw groepenkast wordt de stroom verdeeld naar de verschillende groepen waar een grote diversiteit aan apparatuur op kan zijn aangesloten.

De zekeringen, automaten en aardlekbeveiligingen zorgen voor de veiligheid voor mens en dier tegen kortsluiting, stroomschokken of brand.

Het is dus van belang dat uw groepenkast voldoet aan de gestelde eisen volgens de NEN1010 norm en zijn of worden geïnstalleerd door een bevoegde elektricien.

Van het gas af

Voor een beter milieu moeten we van het gas af en wat houdt dat dan in voor u.

Hot items van deze tijd zijn elektrisch koken, zonnepanelen, warmtepompen, elektrische auto's enz. enz. Een toename van elektrische toestellen bij u thuis of op uw bedrijf. Dit houdt in dat veel groepenkasten te klein zijn om de aanpassingen en uitbreidingen te kunnen uitvoeren, of niet meer voldoen aan de gestelde eisen.

Wij kunnen u adviseren en een plan maken voor het aanpassen en of uitbreiden van uw groepenkast naar uw wensen en dit natuurlijk ook voor u uitvoeren.

bottom of page