top of page

Laadpalen

Wij installeren laadpalen voor alle type auto's, we kunnen het volledige pakket voor u verzorgen, betreft het leggen van de voedingskabel, het plaatsen van de laadpalen en het aansluiten in de groepenkast.


Als elektrotechnisch installateur zijn wij partner van Evme.nl 


Wij werken veel met de Easy laadpaal, deze is klein, in diverse kleuren leverbaar, uitvoerbaar met loadbalancing en easy keys. 

Easy Home


De Easee Home is de meest geschikte keuze wanneer je op zoek bent naar een laadstation dat voorzien is van de nieuwste technieken en functies in combinatie met ultiem gebruiksgemak. Deze laadpaal is universeel, je hoeft niet na te denken over technische specificaties. Het kan op zowel een 1- als 3 fase aansluiting in de meterkast worden geïnstalleerd en is geschikt voor iedere auto. Deze laadpaal heeft een dynamisch laadvermogen en kan laden vanaf 1,3kW tot en met 22kW.

Dankzij de Load Balancing techniek via de Easee Equalizer hoef je nooit meer bang te zijn voor overbelasting van je elektriciteitsnet of het gebruik van de laadpaal in combinatie met andere elektrische apparaten of zonnepanelen. De Load Balancing reguleert namelijk zelf het beschikbare vermogen. De Load Balancing tussen meerdere laadstations onderling is intern ingebouwd.

Via de app of cloud kun je het laadstation volledig beheren en naar eigen wens instellen. Naast persoonlijke voorkeuren kun je met de Easee laadrobot er ook voor kiezen om via een gewenste OCPP provider zakelijk verbruik automatisch te laten verrekenen. Hierdoor is het laadstation uitermate geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Er is een ingebouwde elektronische aardfoutbeveiliging die zorgt voor detectie van DC- en aardfouten. Het laadstation is verder voorzien van WiFi, 4G en een eSIM met levenslang gratis abonnement .

Easy Charge


De Easee Charge laadpaal maximaliseert de beschikbare elektrische capaciteit in het gebouw door middel van dynamic load- en phase balancing. De ultieme oplossing voor het op grote schaal laden van elektrische voertuigen, zoals bij kantoren, flatgebouwen, parkeergarages en wagenparken. Het grote verschil met de Easee Home is dat de Easee Charge er geladen kan worden tot wel 101 laadstations op één circuit.

De Easee Charge is een intelligente laadrobot die zich aanpast aan zowel het elektriciteitsnet als aan de auto. Dankzij het volledig dynamisch laadvermogen maakt het dus niet uit of het laadstation op een 1- of 3 fase net wordt geïnstalleerd, het laadstation detecteert automatisch op welk vermogen het is aangesloten. Er kan dus worden geladen tussen 1,4 en 22 kW (1- en 3-fase opladen)

Er is een ingebouwde elektronische aardfoutbeveiliging die zorgt voor detectie van DC- en aardfouten.

Het laadstation is voor zien van WiFi, 4G en een eSIM met levenslang gratis abonnement . Hierdoor kan er ieder moment connectie worden gemaakt met de Easee Home vanuit de App of Cloud om gegevens op te halen, in te zien of instellingen te wijzigen.

De Easee Charge meet nauwkeurig het stroomverbruik via de ingebouwde vermogensmeters. Als een laadstation meerdere eigenaren heeft, houdt je het stroomverbruik van elk bij door hun lading te registreren met een RFID-chip of via de app.​

bottom of page